Проверка Пройди онлайн-тестирование
1/30
He ___ this magazine every weekend.
a) read
b) reads
c) doesn’t reads
f) не знаю
Keep quiet! The baby _______________ in the bedroom now.
a) is sleeping
b) sleeping
c) sleeps
f) не знаю
It’s twenty ___ six.
a) to
b) at
c) for
f) не знаю
She usually drinks coffee ____ the mornings.
a) on
b) in
c) at
f) не знаю
She ________ dinner late in the evenings.
a) cooked
b) cooks
c) did cook
f) не знаю
She ___ dresses.
a) isn’t usually wearing
b) doesn’t usually wear
c) wears usually
f) не знаю
I ___ my first day at school.
a) didn`t forget
b) never forgot
c) have never forgotten
f) не знаю
Marie ___ some wine when she went to Spain.
a) buyed
b) did buy
c) bought
f) не знаю
Mary ___ her glasses when she was cleaning her room.
a) finded
b) found
c) founded
f) не знаю
___ I read all the course materials, I didn’t pass the exam.
a) Because
b) Although
c) But
f) не знаю
When I got to the office I remembered that ___ all my notes at home.
a) I was leaving
b) I left
c) I’d left
f) не знаю
My mother ___ be a dancer.
a) was
b) used to
c) use to
f) не знаю
This tea isn’t ___.
a) hot enough
b) enough hot
c) much hot
f) не знаю
What ___ this weekend?
a) do you do
b) are you doing
c) are you do
f) не знаю
When is it going to stop ___?
a) to snow
b) snow
c) snowing
f) не знаю
Emma was really ___ with the dessert.
a) disappointing
b) disappointed
c) disappointment
f) не знаю
I studied Biology at ___ university.
a) the
b) an
c) -
f) не знаю
I will have a shower ___ I get home.
a) as soon as
b) soon as
c) the soon as
f) не знаю
Students _______ use their mobile telephones. It is not allowed.
a) mustn`t
b) shouldn`t
c) coudn`t
f) не знаю
I`d like to _____ speak better English – i`ve been studying the language for three years now.
a) able to
b) be able to
c)be able
f) не знаю
Mary really believes that _____ men can`t cook very well!
a) the
b) a
c) -
f) не знаю
How long ___________ your best friend? We are the best friends ever!
a) do you know
b) have you been knowing
c) have you known
f) не знаю
They _______ this house if they`d known about the noisy neighbours.
a) wouldn`t have moved to
b) didn`t move to
c) wouldn`t move to
f) не знаю
Annie asked me if I _____ Jack that morning
a) had heard from
b) have heard from
c) did hear from
f) не знаю
It is very dirty here at the moment because the room _______ redecorated.
a) was
b) is
c) is being
f) не знаю
You shouldn`t ______ this letter when you were angry. It really offended him
a) write
b) have wrote
c) have written
f) не знаю
______ the plane was delayed, we arrived in London on time
a) Because
b) Although
c) In spite
f) не знаю
_____ of them went to the party. They all stayed at home
a) All
b) None
c) Neither
f) не знаю
I can`t ___left my mobile at home. I used it to call the taxi.
a) have
b) had
c) haven`t
f) не знаю
By 2090 the glaciers will ______.
a) have disappeared
b) disappear
c) be disappear
f) не знаю
Пропустить
Далее
Онлайн-тест
Ваш уровень —
Здравствуйте! Спасибо за прохождение нашего тестирования! Ниже - Ваш результат. ВНИМАНИЕ! Грамматический тест дает только 60% точность определения. Чтобы узнать свой уровень со 100% точностью, пройдите тестирование с нашим преподавателем-носителем языка в Языковом лагере YOUR CAMP.

Также Вы можете оставить заявку на БЕСПЛАТНОЕ ЗАНЯТИЕ по Скайпу - подайте заявку на пробный урок или тестирование с живым преподавателем по Скайпу на почту: tour@yourcamp.me.

После ввода данных ниже и нажатия кнопки "Отправить" Вы сможете увидеть Ваши правильные ответы на все вопросы в тесте.
Отправить
Внимание: ваш имейл не будет использоваться для рекламных рассылок!
*Нажимая на кнопку «Отправить», я даю согласие на обработку персональных данных
Правильные ответы
1. He ___ this magazine every weekend.Правильный ответ: reads.
2. Keep quiet! The baby _______________ in the bedroom now.Правильный ответ: is sleeping.
3. It’s twenty ___ six.Правильный ответ: to.
4. She usually drinks coffee ____ the mornings.Правильный ответ: in.
5. She ________ dinner late in the evenings.Правильный ответ: cooks.
6. She ___ dresses.Правильный ответ: doesn’t usually wear.
7. I ___ my first day at school.Правильный ответ: have never forgotten.
8. Marie ___ some wine when she went to Spain.Правильный ответ: bought.
9. Mary ___ her glasses when she was cleaning her room. Правильный ответ: found.
10. ___ I read all the course materials, I didn’t pass the exam.Правильный ответ: Although.
11. When I got to the office I remembered that ___ all my notes at home.Правильный ответ: I’d left.
12. My mother ___ be a dancer.Правильный ответ: used to.
13. This tea isn’t ___.Правильный ответ: hot enough.
14. What ___ this weekend?Правильный ответ: are you doing.
15. When is it going to stop ___?Правильный ответ: snowing.
16. Emma was really ___ with the dessert.Правильный ответ: disappointed.
17. I studied Biology at ___ university.Правильный ответ:–.
18. I will have a shower ___ I get home.Правильный ответ: as soon as.
19. Students _______ use their mobile telephones. It is not allowed.Правильный ответ: mustn`t.
20. I`d like to _____ speak better English – i`ve been studying the language for three years now.Правильный ответ: be able to.
21. Mary really believes that _____ men can`t cook very well!Правильный ответ: -.
22. How long ___________ your best friend? We are the best friends ever!Правильный ответ: have you known.
23. They _______ this house if they`d known about the noisy neighbours.Правильный ответ: wouldn`t have moved to.
24. Annie asked me if I _____ Jack that morning.Правильный ответ: had heard from.
25. It is very dirty here at the moment because the room _______ redecorated.Правильный ответ: is being.
26. You shouldn`t ______ this letter when you were angry. It really offended him.Правильный ответ: have written.
27. ______ the plane was delayed, we arrived in London on time.Правильный ответ: Although.
28. _____ of them went to the party. They all stayed at home.Правильный ответ: None.
29. I can`t ___left my mobile at home. I used it to call the taxi.Правильный ответ: have.
30. By 2090 the glaciers will ______.Правильный ответ: have disappeared.